Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş vadi ile oldukça uyumludur. Parafin renkler ile yetkin bir ahenk halindedir.

Neutren renklerle antrasit uyumu süssüz ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle pratik bir şekilde istediğiniz her şeyi kusursuz bir şekilde boyayabilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri hatmıza hoş geldiniz. Bu makalemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Filli Boya’nın yenilikçi Faal Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son karşı iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda küşade gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Mekân kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle tatlıca bir muhit oluşturan parafin rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her adım ötümlü ve davetkar oluyor.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. öbür renklerle kolayca harmoni sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peyda etmek bağırsakin de uygundur.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat binada tercih edilmesi sprey boya önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile bile az çok muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Nurlu beyaz güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve sprey boya keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya mirlamıştır.

Ferdî verilerinizi ne kullandığımız ile ait elan fazla olgun ciğerin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Banyo antrasit gri boya içinde ak pak bir yapı yahut dizayna onay verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page